Šapitó tour 2022


k. A.

Další zastávkou jsou Kosmonosy! I zde se můžete těšit na bohatý program, kde nebude chybět ani Jakub Smolík, který vystoupí 25.5.2022 od 19:30 hod. Dále se můžete těšit 26.5.2022 na ARAKAIN spolu s Pavlem Hanusem v Šapitó od 19:30hod, 27.5.2022 na Lunetic-Holki-Verona od 19:00hod, 28.5.2022 na pohádku Princezna na ocet od 14:00 hod a závěrem této akce v Kosmonosích bude představení Jak je důležité býti (s) Filipem od 19:30 hod.

Program:

● 25.5 19:30 Jakub Smolík

● 26.5 19:30 Arakain - Pavel Hanus

● 27.5 19:00 Lunetic, Verona, Holki, host Zuzanah

● 28.5 14:00 Princezna na ocet

● 28.5 19:30 Jak je důležité býti s Filipem

Vstupenky:

goout.net/cs/nymburske-sapito-v-mlade-boleslavi/szmbmbt

Nebo hotově na místě.

Podrobný popis:

JAKUB SMOLÍK

Koncert věčného romantika s doprovodnou skupinou. Tradiční zábavně koncertní vystoupení současné, umělecko-interpretační osobnosti, jež svými písněmi oslňuje zejména něžnou část publika. Nedávno tento interpret oslavil spolu s přáteli z branže své 60. narozeniny velkolepým turné.J. Smolík těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z. Bartáka, F. Kasla nebo J. Zmožka, ale i nesmírně vytříbeného vkusu pro výběr coververzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu.Koncert nabízí vedle hitů tohoto umělce, jako jsou Jen blázen žárlí, Prý chlapi nebrečí či Ave Maria i některé nové písničky z jeho zbrusu nového alba "Právě proto vám teď zpívám" vydané na podzim roku 2020.

ARAKAIN+PAVEL HANUS

Arakain

patří k nejvýznamnějším a nejznámějším rockovým kapelám v Česku a je již legendou svého žánru. Všechno to začalo na počátku roku 1982 v Praze, ve sklepní zkušebně a okolních pivnicích Strašnic, kdy se z původní kapely Apad oddělili tři amatérští nadšenci, kteří sdíleli stejný hudební názor, ovlivněný právě nastupující Novou vlnou britského heavy metalu (NWOBHM).

Pavel Hanus přichází s vlastním hudebním projektem!

Kytarista ostravské legendy Citron, bubeník a kytarista zpěvačky Tanji, člen hudebního uskupení Bohemian Metal Rhapsody, a nyní také frontman a sólový kytarista vlastního hudebního projektu - to všechno je havířovský multiinstrumentalista a hudebník Pavel Hanus. "Myšlenka postavit si vlastní sólový projekt se zrodila před dvěma roky. Nejprve bylo potřeba dát dohromady kapelu a vybudovat schopný tým, který by dokázal nápad přetvořit ve skutečnost. Na to pak navazují dílčí úkoly jako tvorba a nacvičení hudebního repertoáru, zajištění propagačních materiálu, záležitosti týkající se organizace. Nyní jsme připraveni a můžeme se ukázat světu!" dodává Pavel.

MC ERIC

MC Erik sbíral první zkušenosti jako DJ už v letech 91-94, tehdy ještě jako člen DMC klubu Bratislava,

takže samozřejmě ještě s gramofony a vinylovými deskami. V letech 94-97 se proslavil jako člen

slovenské taneční skupiny MADUAR (Do It, I feel good, Anjel), pak jako polovina známého dua MC

Erik & Barbara (s hity jako U cant stop, Keď príde láska, Sen, Save the jungle, Summer Nights). V roce 2000 se vrací ke své DJ profesi. V roce 2010 vydal se svou bývalou kolegyní Barbarou CD

remixů největších hitů - MC Erik & Barbara - "2010". Aktuálně vystupuje po klubech a festivalech s repertoárem sestaveným ze svých známých hitů z dob působení ve skupinách Maduar a MC Erik &Barbara, a doprovod mu dělají jeho nové zpěvačky Ivana Poláčková a Zuzana Šťastná.

HOLKI

Holki, nejúspěšnější česká holčičí kapela devadesátých let, která je na scéně více než 20 leta

stále baví svými hity Jsi senzační, Už mi nevolej a spousta dalších.

LUNETIC

Koncem 90. let v Čechách strhli doslova šílenství! Kde se chlapci objevili, tam omdlévalo desítky děvčat.

Frajeři s úsměvem Hollywoodských hvězd se okamžitě stali idolem všech.

VERONA

Skupina VERONA oslaví na jaře 2022 své dvacetileté působení na CZ/SK scéně. Za těch 20 let nasbírala nejrůznější ceny (Skokan roku - Český Slavík, TV Očko - Dance/Pop interpret roku, OSA - nejhranější song

roku atd.) a zlaté a platinové desky za prodeje alb s hity Ztracená, Bloudím, Hey Boy, Endless Day

(Nejhranější singly v TOP 100 Českého éteru. Singly Nejsi sám, Náhodou, Girotondo, Jen Tobě,

Dáma atd. zná snad úplně každý.

ZUZANAH.

Zuzana je pražská zpěvačka, skladatelka a textařka. Již 6 let spolupracuje s TDB Production. Zde také natáčí svoji debutovou desku, nesoucí název Svět je jinak, dostupnou na podzim 2022 na všech streamovacích platformách.

PRINCEZNA NA OCET

INDIGO company

Režie Ondřej Rychlý Dramaturgie Jana Ozoráková Výprava Heidi Hornáčková Hudba Tomáš Kůgel

Pohybová spolupráce Lilian Fischerová

Osoby a obsazení Princena Josefína Jana Trojanová Anička, Belzezubka Lilian Fischerová Satanda, Luciferda, Král Ondřej Dvořák/Viktor Zavadil

Bylo, nebylo, byla jedna princezna Josefínka, třináctá dcera pana krále. Ta, na kterou už nezbyl vůbec žádný ženich ani věno a ona měla zůstat doma na ocet. Ale copak to jde, aby princezna byla na ocet? Josefínka to tak rozhodně nenechá. Přijďte se podívat na původní českou pohádku s odvážnými dívkami, veselými čerty a spoustou písniček. A třeba se dozvíte i to, jak se čerti připravují na Mikuláše a o čem jim vypráví čertovská babička.

Kontakt na pořadatele:

email: lobaris@seznam.cz

tel: 725 904 634

web: www.sapitotour.cz


Aktualisiert am 05.05.22, 16:08 Uhr