Food Swap – přátelský piknik ve Vrchlabí


Občanské sdružení Na Dvoře

82 Dobrovského
Vrchlabí
Tschechien

Pojďme se opět setkat nad dobrým jídlem a pitím. Pojďme společně vytvořit jedinečnou akci...

Vaříte rádi? Pečete? Připravujete studenou kuchyni? Máte přebytky ze zahrádky? Pochlubte se svými specialitami nebo výpěstky! Pojďme každý něco dobrého připravit a společně se setkat při dobré hudbě s přáteli, sousedy, rodinou… Jídlo nás spojuje. Je příležitostí k setkání. Skrze jídlo můžeme poznávat jiné kultury, lidi a zvyky, ale i své sousedy a přátele.
FOOD SWAP je sousedský piknik. Ve Vrchlabí proběhne již podruhé. Vloni to rozhodně stálo za to, tak do toho opět pojďte s námi! Přijďte si užít dobré jídlo, setkání s přáteli, živou hudbu, divadlo, zkrátka příjemnou komunitní akci. Dynamický experimentální divadelní soubor z Krkonoš.... to jsou Krychličky / divadelní soubor. Jejich tematické představení "Bramborová balada" bude na FOOD SWAPU dozajisté opět velká pecka!
Na FOOD SWAPU zahraje Гапочка / Gapochka. Vystoupení této populární ukrajinské rockové kapely bude opravdu jedinečné.
Novinkou tohoto ročníku FOOD SWAPU bude CHILL OUT ZÓNA. Stan k odpočinku s bohatým programem, workshop domácí přípravy kávy s MNOHO SVĚTŮ v Jilemnici, předčítání příběhů z knih (pro malé i velké), soundhealing nebo akustická hudba.
Na FOOD SWAPU myslíme i na ty nejmenší. Zahraje nám kapela U TEBE – hudba a zábava pro děti (i jiné dospělé) s netradičním nástrojovým obsazením.
Zábavu pro malé i velké zajistí jako v minulém ročníku EDDA, z.ú., Dětský klub Vrchlabí.
Na FOOD SWAPU rozjedou opět CIRKUSOVÉ STANOVIŠTĚ, kde si vyzkoušíte třeba slackline aneb chození po lajně nebo žonglování.

Web: https://www.spoleknadvore.czLinksFood Swap - program.jpg (581.44 KB)

Aktualisiert am 31.08.22, 22:31 Uhr