Placeholder image

Milionový údržbář


Kulturní a informační středisko,...

420/390

2 plk. Truhláře
Lomnice nad Popelkou
Czechia

Jako milionář zklamal. Uspěje jako bezdomovec? Francouzská komedie Agentury Harlekýn s Petrem Nárožným v hlavní roli.

Autor: Eric Assous. Překlad: Alexander Jerie. Režie: Antonín Procházka.

Osoby a obsazení: Petr Nárožný (Jean Pierre, bývalý manžel), Veronika Freimanová (Séverine, bývalá manželka), Zuzana Žáková / Anna Kotlíková (Célia, mladá sekretářka), Robert Hájek / Martin Zahálka ml. (Guillaume, syn Séverine), Antonín Procházka / Vasil Fridrich (Patrice, finanční ředitel), Vasil Fridrich / Antonín Procházka (Lebovsky, spisovatel), Lucie Zedníčková / Štěpánka Křesťanová (Victoria, bývalá milenka Jeana Pierra).

Délka představení: 120 minut, s přestávkou.

Premiéra: 22. 9. 2021.

Séverinu opustil manžel Jean Pierre před dvaceti lety. Opuštěná a na mizině si založila vlastní vydavatelství, které teď prosperuje. Jednoho dne se tento kdysi světácký ex-manžel objeví před jejími dveřmi, avšak už to není ten arogantní a cynický obchodník, ale zruinovaný muž bez střechy nad hlavou. Jean Pierre přišel, aby se omluvil, a jako nezaměstnaný se vlastně zeptal i na práci. Séverine se rozhodne dát mu šanci a nabídne mu místo údržbáře! Jean Pierre tak musí překonat svou hrdost, obléct si pracovní uniformu, vzít kartáč a kbelík a přijmout ponížení. Séverine s ním totiž zachází jako s onucí. Ale Jean Pierre není typ, který by se tak rychle poddal…


Rezervace a prodej vstupenek v ceně 420 Kč (1. – 10. řada v přízemí, lože) a 390 Kč (11. – 15. řada v přízemí, balkón) od 2. 5. 2022 (9 hodin) na www.divadlo.kislomnice.cz nebo v Turistickém informačním centru.



Web: www.divadlo.kislomnice.cz

Aktualisiert am 05.05.22, 16:58 o 'clock