T-mobile Olympijský běh


OBEC BEDŘICHOV

Bedřichov
Bedřichov
Czechia

Také letošní rok nám slibuje skvělé zážitky na T-Mobile Olympijském běhu 22. června 2022. Opět se poběží na bedřichovské Pětce se startem v místě konání legendárního lyžařského závodu Jizerská 50.

Trasa povede po zpevněných, značených lesních cestách a akce se mohou zúčastnit běžci všech výkonností od profesionálů až po úplné hobíky a celé rodiny. Hlavní závod je dlouhý 5 km a letošní novinkou jsou i dětské trasy na 300 m, 1 200 m a 2 700 m. Na všechny účastníky čeká doprovodný program, zajímavé ceny a naší specialitou jsou domácí koláče.

T-Mobile Olympijský běh je skutečně určen pro všechny, cílem je si užít den, mít radost sám ze sebe a z dobře strávených chvil s přáteli, rodinou i ostatními závodníky v duchu olympijských myšlenek s důrazem na respekt – fair play – rovnováhu těla, mysli a vůle. Oslavme „během“ mezinárodní den Olympijského běhu, podpořme Českou olympijskou nadaci a podpořme hlavně sami sebe, jelikož pohyb je důležitou součástí lidského života.

Prezence proběhne na stadionu v Bedřichově. Start v 18.00 h bude odstartován z éteru Českého rozhlasu pro dospělé, dětské závody ale startují již v 17.00 h.

Registrujte se do 12. června 2022. Přihlašování běžců později či na místě nebude možné, a i celorepubliková kapacita je omezena.

Vyběhněte i vy a přispějte tak svému zdraví a na konto České olympijské nadace.

Kontakt na lokálního pořadatele:

Lenka Klinderová: tel.: +420 606 112 737, lenka.klinderova@email.cz



Web: www.olympijskybeh.cz/zavody/bedrichov-2022

Aktualisiert am 12.06.22, 10:10 o 'clock