Festival DOTEKY


Středisko ekologické výchovy SEVER...

175 Horská
Horní Maršov
Czechia

Další ročník celodenního festivalu DOTEKY v Horním Maršově. V areálu DOTEK s přírodní zahradou a renesančním kostelem vás čeká program pro celé rodiny.

Jsou připraveny dopolední workshopy pro dospělé jako vaření piva či prožitkový tanec.
Pro děti se chystají tradiční řemeslné dílny – na nich si vyzkouší vinutí skleněných perlí či filcování, vyrobí si loutku nebo přírodní šperk – vše pod profesionálním vedením.

Zajímá vás kulturní program? Nebude chybět pohádka v podání Malého divadélka Praha Anny a Rostislava Novákových (kočovných loutkářů a členů Cirk La Putyka), vernisáž výstavy a koncerty. Vyvrcholením kulturního programu bude vystoupení Tomáš Kočko & ORCHESTR – živelné kapely hrající World Music s moravskými kořeny. Jejich alba získala ceny Anděl i umístění v prestižní TOP 20 World Music Charts Europe.

A co dalšího bude na místě přichystáno? Dobroty z kuchyně Doteku včetně obědového menu, hravá stezka pro menší děti, interaktivní procházka s průvodcem pro větší děti a dospělé, stánkový prodej a mnoho dalšího.

Dopolední program je zdarma. Vstupenky na odpolední program za cenu předprodeje můžete již nyní objednávat na: infokolonial@ekologickavychova.cz

Více informací o programu včetně časového harmonogramu a vstupenkách najdete na www.dotek.eu nebo FB Festival Doteky.



Web: www.dotek.eu

Zaktualizowano w dniu 12.06.22, 12:58 godzina